Påmelding til kakekurs

Har du lyst til å melde deg på kakedekoreringskurset, men ikke helt sikker på om det er noe for deg? La meg vise dere den første kaken jeg dekorerte. Jeg husker jeg jobbet lenge med den og var veldig fornøyd med resultatet 😛 Håper dette kan inspirere dere til å bli med på kurs og bli like hekta som jeg har blitt 🙂 Så om du er ung eller gammel, hunkjønn eller hankjønn, bli med da vel!

før og nå

Litt info om kurset

På kursdagen vil jeg lære bort teknikker for å trekke en kake med marsipan i tillegg til forskjellig pynt. De som ønsker det tar med seg en sjokoladekake (toro-pose fungerer glimrende for de som har dårlig tid, eller dersom trenger du oppskrift kan du få det av meg ) og så trekker vi kaken med marsipan og pynter den. Har noen du kjenner bursdag snart, eller kanskje en venninnekveld kan du f.eks pynte kaken til denne anledningen. Er det en stund til kan du likevel fryse kaken med all pynt og ta den opp når du trenger den.

På kurset vil det bare være 4 deltagere så jeg har god tid til å hjelpe de som ønsker det og gå gjennom det vi skal i et rolig tempo. Kurset finner sted på Hafslundsøy i Sarpsborg og koster 400,- per person. Inkludert i prisen er 1 kg ekstra hvit marsipan og farger du kan farge marsipanen med. Denne marsipanen smaker ikke som typisk julemarsipan og den man finner i gotteri så dere som er skeptiske til marsipan vil kanskje forandre mening. Dersom du ikke liker marsipan kan du si ifra så lager jeg marshmallowfondant du kan bruke istedet. Det smaker søtt og godt.

Kursdatoer: NB! nye kurs høsten 2013! Se menyen i toppen

Onsdag 22.Mai – kl 19.00-22.00
Onsdag 29.Mai – kl 19.00-22.00

NB! Kurset går over én kveld. Det er altså satt opp to kurs.

Påmelding til inamarieandersen@gmail.com

Håper vi sees!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s