Kakedekoreringskurs

Kunne du tenke deg å lære om kakedekorering?  Arrangere en litt annerledes venninnekveld? Jeg holder kurs i kakedekorering. Holder til i Sarpsborg i Østfold, men vil denne høsten også holde kurs i Oslo.

Jeg kommer også hjem til deg og holder kurs dersom det er ønskelig. Minimum antall deltagere er da 4. Ta gjerne kontakt så lager vi et opplegg som passer for nettopp dere.

bord_pynt

 

 

Fint til fest.Kakedekoreringskurs_fint_til_fest

Dette kurset tar for seg det du trenger for å lage flotte kaker til jublieer og fest. Elementer som blomster, roser, border, sløyfer og draperinger er sentrale.

Et kurs for deg som ønsker å lage kaker som har det lille ekstra. Har du et spesielt tema eller jubileum du ønsker å lage en kake til hjelper jeg deg gjerne. En spesiallaget kake er også en kjempefin gave til den som har alt.

Baby og barnedekor

Kakedekoreringskurs_søte_små

På dette kurset vil du lære å lage pynt og elementer som passer på kaker til barn og babyer. Røft og tøft eller søtt og nusselig. Kurset gir deg tips og triks for å lage den perfekte kake til en heldig liten hjerteknuser.


Til dere som ikke er sikre på om kakedekorering er noe for dere: La meg vise dere den første kaken jeg dekorerte. Som dere ser så er det håp for alle 😛 Så om du er ung eller gammel, hunkjønn eller hankjønn, bli med på kurs!

før og nå

Generell informasjon om kursene

På kursdagen vil jeg lære bort teknikker for å trekke en kake med marsipan i tillegg til forskjellig pynt.  De som ønsker det tar med seg en sjokoladekake. (toro-pose fungerer glimrende for de som har dårlig tid, eller dersom trenger du oppskrift kan du få det av meg )På kurset trekker trekker vi kaken med marsipan og pynter den. Har noen du kjenner bursdag snart, eller kanskje en venninnekveld kan du f.eks pynte kaken til denne anledningen. Er det en stund til kan du likevel fryse kaken med all pynt og ta den opp når du trenger den.

Kursene holdes vanligvis på Hafslundsøy i Sarpsborg, men jeg har denne høsten kurs også i Oslo. Kurset koster 600,- per person. Inkludert i prisen er 1 kg ekstra hvit marsipan og farger du kan farge marsipanen med. Denne marsipanen smaker ikke som typisk julemarsipan og passer etter min mening ypperlig som trekk på kaker. Dersom du ikke liker marsipan kan du si ifra så lager jeg marshmallowfondant du kan bruke istedet. Det smaker søtt og godt.

Spørsmål eller påmelding? Fyll ut skjemaet under

En kommentar om “Kakedekoreringskurs

  1. Tilbaketråkk: Klar for ny runde med kurs | Little happy hippo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s